Hogeschool van Amsterdam

Contact

Overweeg je te gaan studeren naast je baan en een bachelor, master of cursus te volgen? Heb je vragen over de combinatie van werken en studeren bij de HvA? Elke situatie is anders en uniek, we geven je graag een passend advies. Daarbij zijn er verschillende mogelijkheden.

Mail, bel of app met Studievoorlichting

Heb je algemene vragen over een opleiding, cursus, een master of over je studiekeuze?
Neem dan contact op met Studievoorlichting. Via het online contactformulier kun je je vraag stellen. Je krijgt een reactie per e-mail.
Verder is Studievoorlichting dagelijks tussen 09.30 en 13.00 uur telefonisch bereikbaar via 020 595 1405.
Whatsappen kan via 06 2115 5262 (niet voor bellen of sms). 

Vraag persoonlijk advies

Sommige opleidingen bieden een persoonlijk gesprek aan. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek met de opleidingsmanager of studieadviseur kun je jouw persoonlijke vragen stellen en situatie bespreken. Samen met hem of haar kom je zo tot een passende oplossing, of het nu gaat om een deeltijd bachelor, master of cursus.

Heb je behoefte aan zo’n één-op-één gesprek? Ga dan naar de opleiding van jouw keuze en kijk of je opleiding deze mogelijkheid aanbiedt.

Bezoek een open dag of voorlichtingsbijeenkomst

Je bent van harte welkom op één van onze open dagen. Je kunt dan kennismaken met de faculteit en de medewerkers. Je kunt de sfeer proeven, opleidingen vergelijken en voorlichtingsrondes bezoeken. Studenten, docenten en studiekeuzecoaches staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Tijdens een voorlichtingsbijeenkomst met een studieadviseur ontvang je belangrijke informatie over de toelatingseisen en studielast van een specifieke opleiding. Je hoort meer over de structuur van de opleiding en mogelijkheden voor vrijstellingen. Daarnaast kun je toetsen of jouw werkervaring en werkplek passen bij de opleiding die je op het oog hebt.

Wil je naar een open dag of voorlichtingsbijeenkomst? Kijk op de webpagina van de opleiding van jouw keuze of en zo ja wanneer deze gehouden wordt. Je kunt je op deze pagina ook aanmelden.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 9 mei 2018