Going International 2018

Heb jij al eens gedacht aan een studie of stage in het buitenland? Laat ons jou enthousiast maken! Going International is hét event van de HvA om inspiratie en tools voor het buitenland op te doen!

Nicolette Kluijver

GOING INTERNATIONAL 2018: 21 NOVEMBER (MET NICOLETTE KLUIJVER)

Going International zal plaatsvinden op woensdag 21 november en is bedoeld om jou te inspireren en tools te geven voor een internationale ervaring! Die ervaring kan via een internationale stage of een exchange in het buitenland. Het kan ook hier in Nederland door bijvoorbeeld een stage bij een internationaal bedrijf of via vrijwilligerswerk in een internationale context.

Kom jij luisteren naar het inspirerende verhaal van Nicolette Kluijver? Wil je studenten met buitenland ervaring ontmoeten en leuke workshops volgen?

Check de website: hva.nl/goinginternational en meld je vanaf 5 november aan voor Going International 2018!

Gepubliceerd door  Studentenzaken 26 oktober 2018